Skip to main content

Tilpasning af metoder

Jeg tilbyder fleksible løsninger og forløb, der er individuelt tilrettelagt efter den enkeltes personlighed, behov og udfordring

Jeg tilpasser mine metode og terapiform til, hvad der er bedst for dig

Jeg tilbyder mange forskellige slags løsninger på terapi og rådgivning, alt efter hvad der passer dig bedst. Du er velkommen til at komme ind hos mig på mit kontor, men jeg kommer også gerne hjem til dig, eller vi kan snakke via telefon. Jeg tilbyder ligeledes terapi i gruppe, eller vi kan gå en tur sammen, eller sidde på en bænk i parken, mens vi snakker. Mindre børn kan tegne, lege med nogle legesager, eller dimse med Tangles, stressbolde og bobleplast og sidde på gulvet, hvad det er det, man har brug for.

Du er velkommen til at tage dit kæledyr med til samtale, f.eks. kan vi sammen gå tur med din hund, vi skal blot aftale det på forhånd.

Uanset hvad du vælger, er prisen den samme, men der kan tillægges kørsel, hvis samtalen foregår i dit hjem.

Min terapeutiske referenceramme er flerstrengede, så vi kan tilpasse arbejdet efter barnets/den unges eller voksne. Det er vigtigt for mig at terapien giver personen bedring i hverdagen. Terapeutisk arbejder jeg primært med udgangspunkt i nervesystemets fungeren og regulering heraf inspirereret af Neuro Affective Relationelle Model og Kypernetisk psykoterapi.

Ring og hør nærmere på 42198885 eller skriv en mail til helle@boernepsykologviborg.dk.